Αυτό είναι το νέο μαγαζί του Δημήτρη Καρρά στα νότια προάστια

Με έμπειρο προσωπικό και δυνατή ομάδα θα ξεκινήσει να δώσει την δική του νότα κάπου εκεί στα νότια στην Βάρη συγκεκριμένα.


Ο νεαρός επιχειρηματίας Δημήτρης Καρράς δίνει καινούργια νότα … με αέρα περίεργο αλλά σίγουρα με φινέτσα και εμπιστοσύνη σε όλα αυτά που ετοιμάζει …

Εμείς τον είχαμε τσακώσει πριν ένα μήνα σε αυτό που ετοιμάζει… Τώρα έχουμε και την απόδειξη πως σίγουρα θα είναι ξεχωριστό και σας το δείχνουμε 

100

Κάτι νέο έρχεται στα Νότια Προάστια και δεν είναι άλλο από το νέο μαγαζί του νεαρού επιχειρηματία που όπως όλα δείχνουν θα γίνει απο τα καλύτερα στέκια των επωνύμων και όχι μόνο!! 

Μπορεί να είναι πολύ νέος αλλά έχει δώσει καλά δείγματα μέχρι τώρα αφού κρατάει καλά τις παραδόσεις και τα στοιχεία του επιχειρηματία από την οικογένεια.  

Ο Δημήτρης Καρράς με  το μαγαζί του A la crepe στην Βάρη έχει δώσει γερές βάσεις τουλάχιστον στην κρέπα αλλά και στο ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσων επωνύμων και όχι μόνο,  που το έχουν κάνει στέκι για το φαγητό τους και τον καφέ τους.

 

200

Το είχαμε παρουσιάσει ακόμα στις κατασκευαστές … Σήμερα κρεμάστηκε και η ταμπέλα κι όπως όλα δείχνουν σε λίγες μέρες όλα θα είναι έτοιμα για να απολαύσουμε και το φαγητό. 

1000-720x520

Με έμπειρο προσωπικό και δυνατή ομάδα θα ξεκινήσει να δώσει την δική του νότα κάπου εκεί στα νότια στην Βάρη συγκεκριμένα 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!