Η Όλγα το καλοκαίρι φροντίζει να βάζει αντηλιακό από το σπίτι τουλάχιστον μισή ώρα πριν ξεκινήσει για την παραλία και το ανανεώνει συχνά όση ώρα είναι κάτω από τον ήλιο. «Στην τσάντα μου θα βρεις αντηλιακά προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας -ειδικά για το πρόσωπο. Αντηλιακό φοράω κάθε μέρα και όχι μόνο στην παραλία. Μαζί μου έχω πάντα ένα δεύτερο μαγιό, πετσέτα, μικρά ηχεία για να ακούω μουσική, καθώς και ένα βιβλίο. Μου αρέσει να διαβάζω στην παραλία» λέει. Στην Όλγα αρέσει τόσο η ηλιοθεραπεία, όσο και το να κολυμπάει. «Λατρεύω να κάθομαι στην αμμουδιά εκεί που σκάει το κύμα και όχι τόσο στην πετσέτα μου. Εκεί θα με βρεις. Μου αρέσει επίσης το κολύμπι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν μία βουτιά και βγαίνουν για να κάτσουν στην ξαπλώστρα».

Η αγαπημένη της παραλία βρίσκεται στα Κουφονήσια και αγαπημένα της νησιά είναι η Σίφνος και η Σαντορίνη. Ποιο μαγιό δεν μπορεί να αποχωριστεί φέτος; «Το αγαπημένο μου μαγιό είναι από τη δική μας συλλογή, τα Κisterss. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και έτσι είναι ένα multi coloredολόσωμο μαγιό με cut outs». Όσον αφορά το beauty look της για την παραλία είναι εντελώς φυσικό. «Δεν θα εμφανιστώ ποτέ βαμμένη στην παραλία, δεν έχω μαζί μου κανένα προϊόν ομορφιάς εκτός από το αντηλιακό μου. Επίσης, είμαι από τα κορίτσια που θα τρέξουν να ξεπλύνουν τα μαλλιά τους από το αλάτι. Μου αρέσουν οι κυματισμοί που δημιουργούνται» αποκαλύπτει.

Η Όλγα παρουσιάζει τη νέα συλλογή μαγιό, ρούχων και αξεσουάρ της για το καλοκαίρι στο kisterss.com.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.