Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτογραφία με την ενός μήνα κόρη της – «Μαθαίνω το νέο σκοπό της ζωής μου»


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και έναν μήνα περίπου η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης, καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. 

Η οικογένεια, την Τρίτη 1 Αυγούστου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την γνωστή τραγουδίστρια να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο, δίπλα στην κόρη της, καλωσορίζοντας την εγγονή της.

Από εκείνη την ημέρα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα, για αυτό και το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το πρωί της Τρίτης 29/8, μετά από καιρό, η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει έχοντας τη νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της.

Εμφανώς κουρασμένη, απεικονίζεται να ταΐζει με το μπιμπερό την μικρή της κι έγραψε στη λεζάντα: «Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει ακόμα τις ευχές σας ακόμα προσπαθώ και μαθαίνω το νέο σκοπό της ζωής μου και πιο σημαντικό αυτόν της μητρότητας.

Τα πιο όμορφα ξενύχτια μου τα κάνω μαζί σου, τα πιο έντονα συναισθήματα τα έχω νιώσει μόνο για σένα μικρή μου. Και η πιο γλυκιά ανησυχία της ζωής μου είσαι εσύ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!