Χώρισαν ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου


Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ο Άλκης και η Ευγενία δεν είναι πλέον μαζί ενώ το κοντινό τους περιβάλλον μιλάει για οριστικό χωρισμό.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους», σχολιάζει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον. Οι άνθρωποι, μάλιστα, που βρίσκονταν κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε πως και οι δύο φαίνονται αμετάκλητοι όσον αφορά την απόφασή τους να μην είναι πια μαζί.

Τι μπορεί να συνέβη και να έφτασαν στον χωρισμό; Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ίσως «ξεθώριασε» ο έρωτάς τους, ίσως ο Άλκης ενοχλήθηκε από την απόφαση της Ευγενίας να φύγει περιοδεία ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι, ενώ ήταν μία ευκαιρία να το περάσουν μαζί κάνοντας διακοπές που τις είχε ανάγκη. Το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους.

govastileto


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!