Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ


Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η γνωστή τηλεπερσόνα προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους σε θέματα διαζυγίων, Laura Wasser, η οποία την είχε εκπροσωπήσει και στο διαζύγιο που πήρε από τον Κρις Χάμφρεϊς το 2011, ενώ είχε αρκετές διάσημες πελάτισσες, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Χάιντι Κλουμ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι άρχισε να έχει προβλήματα από τα μέσα του 2020 για «διάφορους λόγους», ενώ παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους.

Το 2016 είχαν κάνει ξανά την εμφάνισή τους φήμες χωρισμού, όμως απ’ ότι φαίνεται οι τωρινές πληροφορίες έχουν μεγάλη βάση.

Παράλληλα, από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν ξεκαθαρίζουν ότι θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της για να γίνει δικηγόρος.

«Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Κάνιε λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Κιμ μπούχτισε και με όλα αυτά», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της 40χρονης τηλεπερσόνας.

 

newsbeast

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!