Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με μία κοινή ανάρτηση τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram, γνωστοποίησαν τον χωρισμό και το διαζύγιό τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on

Όπως ήταν φυσικό, οι αναρτήσεις τους συγκέντρωσαν αναρρύθμητα σχόλια, με τους περισσότερους φίλους τους να δηλώνουν τη θλίψη τους γι’ αυτή τη εξέλιξη στη σχέση του ζευγαριού. Όμως, υπήρξαν και κάποιοι followers που προχώρησαν σε μαρτυρίες που θέλουν το ζευγάρι να πέρασε μαζί τις μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Όπως αναφέρει μια φίλη στο ποστ της Χρηστίδου, «Την Κυριακή τους είδαμε στην Κηφισιά με τα παιδιά και λέγαμε πόσο ταιριαστοί και ευτυχισμένοι είναι και μπράβο τους που είναι μέσα στη showbiz και είναι από τα μοναδικά ζευγάρια που λειτουργούν σαν οικογένεια. Σοκ απλά.»

Ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε πως τους είδαν μαζί στη Θεσσαλονίκη μία ημέρα πριν την ανακοίνωση τους «Ψέματα λένε, τους είδα χθες σε παιδότοπο αγαπημένους εδώ στη Θεσσαλονίκη».

 

Η τελευταία, πάντως, ανάρτηση της Σίσσυ Χρηστίδου πριν από την ανακοίνωση ήταν από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της, καθώς όπως φαίνεται στο πατρικό της θα περάσει το Πάσχα, όπως και έγραψε στα hashtags της.

 

 

View this post on Instagram

 

Home ? #FeelsLikeEaster

A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on

Όσο για τα σχόλια των followers που ισχυρίζονται ότι είδαν το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, δεν αναιρεί το γεγονός παίρνουν διαζύγιο. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν ζευγάρι για πάρα πολλά χρόνια και είναι γονείς σε δυο αγόρια, τα οποία φυσικά είναι η πρώτη τους προτεραιότητα- όπως είπε και ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό την επομένη της είδησης του χωρισμού: «Είναι δυο άνθρωποι που είναι πολύ καλοί γονείς και οι δυο, και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Ξέρω ότι και οι δυο  περνάνε πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά τους και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί τους»