Χρήστος Θηβαίος: Η μάχη με το αλκοόλ, οι 3 γάμοι και η ανάγκη του να γίνει καλλιτέχνης


Μια εξομολόγηση από καρδιάς για τον αλκοολισμό του έκανε στη χθεσινή εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, διαισθάνεσαι ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί» είπε.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το αλκοόλ «κοινωνικοποιεί» και συμπλήρωσε ότι στην ουσία «θολώνει τη σκέψη».  «Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα. Μπορείς να το βρεις και στο περίπτερο» είπε.

Ο Χρήστος Θηβαίος ξεκίνησε το αλκοόλ από τα 25. «Πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι έχω εθιστεί. Από κάποια ώρα και μετά δεν σταματούσα να πίνω αλκοόλ»

Η φράση που τον έκανε να αλλάξει την εποχή που άλλαζε συμπεριφορές, ενώ γινόταν και επιθετικός ήταν αυτή της γυναίκας του, Μαρίας Παυλουπούλου. «Ή αλλάζεις ή καταντάς» μου είπε. «Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος που πρωτίστως με έκανε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Το έκανε με αγάπη και ένταση που δείχνεις όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου» ανέφερε.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!