Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, λάτρης της μουσικής και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με τα τραγούδια του, όσο και με την εμφάνισή του. Ο λόγος για τον Χρήστο Ζωτιάδη, τον ανατρεπτικό frontman των 719, που είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής!

Οι 719 είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε από μια παρέα, με μοναδικό γνώμονα τη μουσική και την έκφραση μέσα από αυτή και μας συστήθηκαν δισκογραφικά από την Panik Records με το «Γκαράζ», ενώ το τελευταίο τους τραγούδι είναι το άκρως καλοκαιρινό «Μαζί Σου Χορεύω», στο οποίο, μάλιστα, ο Χρήστος έγραψε την μουσική και συνυπογράφει τους στίχους με τον Νώντα Εμμανουηλάκη.

Ο performer τους καταφέρνει να ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας βλέμμα, διαθέτοντας ένα καλλίγραμμο και γεμάτο τατουάζ κορμί. Ωστόσο, δεν αρκείται μόνο στη σέξι εμφάνισή του, καθώς διαθέτει φωνή και δυνατή σκηνική παρουσία!

Αυτό εξάλλου διαπιστώνουν όσοι έχουν δει τους 719 σε κάποια live εμφάνισή τους, όπως αυτό τον καιρό στο «Fantasia», αλλά και όσοι παρακολούθησαν τα φετινά βραβεία MAD VMA, όπου ο Χρήστος έκανε μία «εκρηκτική» εμφάνιση μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, ερμηνεύοντας το «Demasiado Corason», την μεγάλη επιτυχία του αμερικανικού συγκροτήματος Mink DeVille.