Χορεύτρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο συνοριοφύλακες σε αεροδρόμιο


Μία επαγγελματίας χορεύτρια του twerking κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο συνοριοφύλακες αφού πρώτα της απαγόρευσαν την είσοδο στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως αναφέρει η Metro, η Geraldine Rodriguez Olivares, με το ψευδώνυμο Geri Hoops, αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση στις 16 Φεβρουαρίου από δύο άνδρες της αμερικανικής συνοριοφυλακής στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, αφού προηγουμένως της είπαν ότι είχε ταξιδέψει στη χώρα με λάθος βίζα. Σημειωτέον ότι το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην Καραϊβική και είναι υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ.

Η 31χρονη Rodriguez ανέφερε ότι ένας υπάλληλος του τελωνείου της είπε ότι ήξερε πως ήταν χορεύτρια και πως έπρεπε να είχε ταξιδέψει από την πατρίδα της τη Χιλή στις ΗΠΑ με θεώρηση εργασίας και όχι άδεια παραμονής.

Η γυναίκα είπε στην εφημερίδα Miami Herald πώς οι υπάλληλοι του τελωνείου και της συνοριοφυλακής στη συνέχεια «άρχισαν να χαστουκίζουν τα οπίσθιά μου και μου έριχναν χρήματα» ενώ βρισκόταν σε ένα δωμάτιο περιμένοντας την απέλασή της στη Δομινικανή Δημοκρατία, από όπου είχε ταξιδέψει.

Η Rodriguez, που είναι διάσημη χορεύτρια στην πατρίδα της, προσέθεσε, περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε: «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που ούρησα πάνω μου».

Όπως λέει, όταν οι δύο αστυνομικοί πήγαν να την ελέγξουν για ναρκωτικές ουσίες, η χορεύτρια τους είπε «αν πρόκειται να με βιάσετε, καλύτερα σκοτώστε με». Σύμφωνα με την καταγγελία της, η Ροντρίγκεζ είπε ότι την έγδυσαν, της πίεσαν το κεφάλι στον τοίχο και την ανάγκασαν να ανοίξει τα πόδια της. Έπειτα τη βίασαν με τη σειρά και ο εφιάλτης της τελείωσε όταν ένας τρίτος άνδρας μπήκε στο δωμάτιο και τη βοήθησε να ντυθεί.

Έπειτα της έδωσαν το τηλέφωνο και το διαβατήριό της και την έβαλαν σε αεροπλάνο που τη γύρισε πίσω στη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Όταν έφτασα στη Χιλή είχα μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου, να αυτοκτονήσω. Ντρεπόμουν και δεν ήξερα πώς να πω στο αγόρι μου τι είχε συμβεί» λέει η 31χρονη.

Η Ροντρίγκεζ πήγε στις Αρχές και κατήγγειλε το συμβάν μία εβδομάδα μετά όποτε την ενημέρωσαν ότι ήταν αργά για να υπάρχει DNA των φερόμενων ως δραστών. Ωστόσο έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Το γραφείο τελωνείων και συνοριακών περιπολιών του Σαν Χουάν (στο Πουέρτο Ρίκο) αρνείται την εκδοχή της Ροντρίγκεζ.

Ένας εκπρόσωπος είπε: «Μόλις οι εν λόγω ισχυρισμοί ήρθαν στην προσοχή των διευθυντικών στελεχών μας, διεξήχθη έρευνα, η οποία περιελάμβανε την ανασκόπηση του βίντεο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο χώρο της CBP. «Δεν εντοπίσαμε ανάρμοστη  συμπεριφορά από κανέναν από τους αξιωματούχους μας για να υποστηρίξουμε την κατηγορία της κας Hoop».

 

 

newsbeast



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!