
Χάρης Τζωρτζάκης: Αυτή είναι η όμορφη σύντροφος του πρωταγωνιστή της σειράς “Ο άντρας των Ονείρων Μου”
Από τη Νάνσυ Παραδεισανού
Με τη σύζυγό του, την Έφη Κόντα, που είναι επίσης ηθοποιός, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού και είναι μαζί οκτώ χρόνια. «Παντρευτήκαμε το καλοκαίρι του 2016 στην Αμοργό, είναι το αγαπημένο μας νησί. Κάναμε κλειστό γάμο, με τους κολλητούς και τις οικογένειές μας. Ήταν ένα μεγάλο πάρτι!» αναφέρει σχετικά ο ηθοποιός.
«Τόσο η γυναίκα μου όσο κι εγώ αγαπούμε πολύ τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε ξανά να αποκτήσουμε στο μέλλον. Αν δεν τα καταφέρουμε, όμως, θα υιοθετήσουμε. Βέβαια και δικό μας μωρό να κάνουμε, πάλι σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε. Είναι σπουδαίο για όποιον το κάνει. Δίνεις οικογένεια σε ένα πλάσμα που δεν έχει», λέει ο Χάρης Τζωρτζάκης καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του έζησαν μια δύσκολη στιγμή τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η εγκυμοσύνη της συζύγου του διακόπηκε αιφνίδια 2 μήνες πριν τον τοκετό.
Μιλώντας για υιοθεσία, ξεκαθαρίζει «Φυσικά και είμαι υπέρ του να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Ένα παιδί χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Έτσι γίνεται ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιο επιχείρημα για το αντίθετο. Αυτά που ακούω περί προτύπων άντρα και γυναίκας στο σπίτι μού φαίνονται παρωχημένα. Είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει σε ένα ίδρυμα; Είμαστε μια συντηρητική κοινωνία, όπου κυβερνάει η εκκλησία και οι απόψεις που εκφράζονται δημόσια από πολιτικούς που έχουν ως κίνητρο την ψηφοθηρία. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να πάμε παρακάτω και να κοιτάξουμε το πραγματικό πρόβλημα. Υπάρχει τεράστια υποκρισία και φόβος σε σχέση με την ομοφυλοφιλία, ειδικά σε πιο κλειστές κοινωνίες».
Αλλάζοντας θέμα, μου λέει για την επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι στην Εύβοια. «Οι γονείς μου είχαν στη νότια Εύβοια ενοικιαζόμενα δωμάτια. Με τον καιρό είχαν παλιώσει και είπαμε με τη γυναίκα μου να τα αναλάβουμε εμείς. Τα ανακαινίσαμε και τα μετατρέψαμε σε ένα yoga hotel center. Έχουμε δημιουργήσει παρεΐστικο κλίμα. Είναι για χαλάρωση και ηρεμία. Πλέον τα καλοκαίρια μας θα τα περνάμε εκεί! Φυσικά το έκανα για να έχω οικονομική σιγουριά, αρχικά λόγω του ερχομού του παιδιού. Το επάγγελμά μας δυστυχώς είναι αβέβαιο οικονομικά και θέλω στο μέλλον να είμαι όσο πιο εξασφαλισμένος γίνεται. Επίσης θέλω μελλοντικά να μπορώ να κάνω και δικές μου παραγωγές με συνεργάτες που θα επιλέγω!» μου εκμυστηρεύεται λίγο πριν με χαιρετήσει για να φύγει για το επόμενο γύρισμα.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.