Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν για ακόμα μία φορά με το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, το οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και διάβασαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, ο Χάρης Γιακουμάτος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, διαβάζοντας τα λόγια της συζύγου του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παίκτης των Μαχητών παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με την αθλήτρια του πόλο Μαρία Πανουσάκη, με την οποία απέκτησε, πριν από περίπου δέκα μήνες, ένα αγοράκι.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Χάρης διάβασε το μήνυμα της συζύγου του που έγραφε: «αγαπάκι μου σε σκέφτομαι και μου λείπεις πολύ πολύ! Αιώνας μου φαίνονται οι τρεις μήνες. Είμαστε όλοι πολύ καλά! Το θηριάκι μας δεν φαντάζεσαι πόσο έχει μεγαλώσει! Όταν σε βλέπει φωνάζει και κάνει ντροπές! Περπατάμε μπαμπά!!! Είμαι δίπλα σου, στηρίζω μέχρι το τέλος και το ξέρεις. Θέλω να είσαι δυνατός, να παραμείνεις ο εαυτός σου, να μην αλλάξεις για τίποτα. Είμαι περήφανη για εσένα!!! Υ.Γ.: Σ’ αγαπώ».

«Κι εγώ μόνο αυτό ζητάω, να είσαι περήφανη για εμένα και να σε κάνω περήφανη κάθε μέρα και κάθε στιγμή… Μην τρομάξεις για τον άντρα που θα γυρίσει, γιατί θα κάνω σαν τον χαζό! Θα σε χαζεύω κάθε δευτερόλεπτο και το βράδυ που θα κοιμάσαι θα μου παίρνει πολύ ώρα να κοιμηθώ γιατί θα χαζεύω την κάθε σου αναπνοή. Σ’ αγαπώ! Είσαι τα πάντα για μένα, εσύ και ο Μητσάρας!», απάντησε κλαίγοντας εκείνος.

Δείτε στο βίντεο τη συγκινητική στιγμή: