Φώτης Σεργουλόπουλος: Είπα τέρμα ο φόβος όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη


«Η έκθεσή μου δεν είναι εκ του ασφαλούς, έχω ματώσει στη ζωή μου για να αποφασίσω να είμαι ξεκάθαρος»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος χθες βράδυ ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του, τον 6χρονο γιο του αλλά και την πορεία του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Μπορεί να αφιερωνόμαστε στην καριέρα μας κάποιο διάστημα αλλά πρέπει να προσέχεις και τη ζωή σου, η προσωπική ζωή έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια ισορροπημένη προσωπική ζωή» τόνισε.

«Δεν είμαι και τίποτα διαφορετικό από ό,τι οι άλλοι γονείς» είπε για την πατρότητα και τον 6χρονο γιο του. «Βεβαίως και έχει έρθει να με δει στο θέατρο και είναι πολύ περήφανος για μένα. Κι εγώ γι’ αυτόν. Έλεγε “αυτός είναι ο μπαμπάς μου!” Του άρεσε πάρα πολύ» πρόσθεσε.

«Είναι διαφορετική η οικογένειά μας αλλά δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε. «Έχω συναντήσει στη ζωή μου δυσκολίες, όσες έχω αντιμετωπίσει τις έχω λύσει. Τις προσπερνάω, είμαι αυτός που είμαι, είμαι ξεκάθαρος, αυτό είναι το παιδί μου, θες να με κάνεις παρέα κάνε με, δεν θέλεις σήκω φύγε» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα σχόλια για τις προσωπικές μου επιλογές δεν με αφορούν καθόλου. Το να γράφεις άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις επειδή έχει βρει την ευτυχία… έχεις ένα πρόβλημα» τόνισε για όσους σχολίασαν άσχημα και προσβλητικά την απόφασή του να αποκτήσει παιδί.

«Δεν έχω σηκώσει καμία παντιέρα σε καμία περίπτωση, αλλά χαίρομαι που η στάση της ζωής μου για κάποιους είναι παράδειγμα. Η έκθεσή μου δεν είναι εκ του ασφαλούς, έχω ματώσει στη ζωή μου για να αποφασίσω να είμαι ξεκάθαρος» πρόσθεσε.

Το άγνωστο περιστατικό στον στρατό

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σeξουαλική του ταυτότητα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τον στρατό που τον δυσκόλεψε, αλλά παράλληλα τον ξεμπλόκαρε, όπως είπε, για την υπόλοιπη ζωή του.

«Η πρώτη φορά που μπήκα στην αρένα, ήταν όταν πήγα στρατό. Εκεί αντιμετωπίζεις τα πάντα. Εκεί είναι το μπούλινγκ που θα μπορούσα να πω ότι είχα δεχθεί. Τότε δεν το λέγαμε μπούλινγκ, το λέγαμε καψώνι» περιγράφει. Σε μία μετάθεσή του στην Κρήτη, ένας άλλος φαντάρος είχε αντιληφθεί την σεξουαλικότητά του. «Με το που πηγαίνω είναι ένας που θα απολυθεί. Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι που με βλέπει και καταλαβαίνει. Και αρχίζει ένας πόλεμος. Είχε έρθει ένα βράδυ μεθυσμένος, μου κούναγε στον κοιτώνα το κρεβάτι. Εγώ σε στάση άμυνας, δεν ήξερα τι να κάνω».

«Είχαμε ένα φυλάκιο αρκετά μακριά, βλέπω από μακριά το φορτηγό του να έρχεται. Ήμουν φοβισμένος… » λέει. Εκείνη τη μέρα τον πήγε ο ίδιος με το φορτηγό στον θάλαμο. «Απολύεσαι;» τον ρώτησε. «Ναι» του απάντησε και έσκυψε και τον φίλησε. «Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ και μου έδωσε τόσο θάρρος στη ζωή μου και δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται αυτόν που του φωνάζει, γιατί αυτός που σου φωνάζει έχει κάτι που θέλει πολύ από εσένα».

Η απώλεια της ανιψιάς του

«Η απώλεια ενός ανθρώπου τόσο νέου είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μιας οικογένειας, έρχεται και αλλάζει τα πάντα. Αλλά κι αυτό είναι ένα μάθημα» είπε ο παρουσιαστής για τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του αδελφού του, από λευχαιμία.

«Ένα δύσκολο κομμάτι είναι το ότι δεν θα ξαναδείς έναν άνθρωπο, δεν θα την ξαναδώ, θα μου λείψει. Και άλλο ένα δύσκολο κομμάτι ότι δεν έζησε αυτό που έπρεπε να ζήσει. Ξαφνικά αυτό το μέλλον που έχεις σκεφτεί για το παιδί σου δεν υπάρχει. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στο να το δεχτείς, είναι η πραγματική ήττα. Μπορεί να χάσεις ας πούμε μία δουλειά, έναν σύντροφο, θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα πεις τελικά δεν πειράζει, θα βρω άλλη δουλειά. Εδώ δεν θα το ξανακάνεις, έχασες».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!