Φωτιά στην Πάρνηθα: Λύγισε έξω από το καμένο σπίτι του στο Μενίδι – «Που να πάω ρε παιδιά»


Συγκλονίζει ένας κάτοικος του Μενιδίου που λύγισε στην κάμερα έξω από το καμένο σπίτι του, από τη φωτιά που καίει την Πάρνηθα και έχει κάψει σπίτια στην Αγία Παρασκευή και στις γύρω περιοχές. «Έδιωξα την οικογένειά μου, πήγαινα πάνω κάτω και είδα το σπίτι μου να καίγεται», δήλωσε κλαίγοντας…

«Εγώ γυρίζω από χθες εδώ με το μηχανάκι. Έβλεπα από πάνω τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 05:00 το πρωί. Από τις 02:00 έδιωξα την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου που μένανε από πάνω, τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και εγώ έμεινα εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή το πρωί», είπε ο κ. Κλεάνθης στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τη φωτιά στην Πάρνηθα.
«Στις 05:30 το πρωί βγήκαν οι φλόγες από το βουνό, πήγα στα πυροσβεστικά και παρακάλεσα τον αρχηγό τους να έρθουν εδώ πάνω και με τη βοήθεια φίλων σβήσανε τη φωτιά και έφυγε. Κάηκε δεξιά, κάηκε αριστερά και το σπίτι έμεινε ανέπαφο», συμπλήρωσε ο κάτοικος του Μενιδίου.

«Μετά στις 11:00 γύρισε ο αέρας και άρχισε να καίει τα καμένα και μου έκαψε το σπίτι. Πήγαινα πάνω κάτω και ήρθα πίσω και το σπίτι μου καιγότανε, δεν το πίστευα», είπε ο άνθρωπος κλαίγοντας στην κάμερα.

«Δεν το πίστευα, ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει. Μου έβγαλαν δόσεις και πληρώνω 100 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό το σπίτι είχε γίνει με δικιά μου δουλειά και φίλων. Μου έχουν πει να πάω σε σπίτια φίλων αλλά πού να πάω ρε παιδιά; Φιλοξενούμενος θα είμαι όπου και να πάω», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κλεάνθης

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!