Φρίκη: Δύο θείοι με ακόμη ένα βίαζαν τον ανήλικο ανιψιό τους


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη φρίκη που βίωνε επί εννέα ολόκληρα χρόνια ένας ενήλικος -πλέον- άνδρας στα χέρια τριών αδίστακτων παιδεραστών δύο από τους οποίους είναι θείοι του, αναβίωσαν την Παρασκευή στις δικαστικές αίθουσες όπου εκδικαζόταν η υπόθεση βιασμού και ασέλγειας εις βάρος του ανήλικου θύματος.

Η συνταρακτική υπόθεση εκτυλίχθηκε σε χωριό της Ζακύνθου από το 2007 έως και το 2016, οπότε ο άτυχος νεαρός αποκάλυψε στην οικογένειά του όλα όσα είχε ζήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο ένας εκ των κατηγορουμένων τον παρέσυρε, όταν ήταν μόλις 9 ετών, σε μια σπηλιά έξω από το χωριό και ασέλγησε εις βάρος του.

Η… εμπιστοσύνη

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, που είναι θείος του και κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια, φέρεται ότι από το 2013 έως και το 2016 ασέλγησε σε βάρος του και τον βίασε τουλάχιστον 30 φορές (!), εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχαν ο μικρός αλλά και οι γονείς του!

Ο τρίτος κατηγορούμενος, επίσης θείος του, κατηγορείται ότι από το 2014 έως και το 2016 πήρε το αγόρι στο συνεργείο του, δήθεν για να του μάθει τη δουλειά, αλλά κατέληξε να ασελγεί πάνω του και να το βιάζει!

Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του 20χρονου σήμερα θύματος, επιβεβαιώνοντας την κατάθεση του γιου του. Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!