Φουντώνει η μάχη στα κανάλια: Στην αντεπίθεση ο ALPHA με Ρέμο!


Από τα τέλη του Ιουνίου είχε κυκλοφορήσει ως δεδομένη η μετακίνησή του από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA. Ο ίδιος τόνιζε όμως πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση και πως δεν έχει προς το παρόν κάποιο πλάνο τηλεοπτικής επιστροφής μετά το Rising Star. Φυσικά αυτό ήταν στάχτη στα μάτια, αφού ο Αντώνης Ρέμος είναι ουσιαστικά κι επίσημα στο κανάλι της Κάντζας.

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από αυτόν ή το σταθμό, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κρατήθηκε και έβγαλε την είδηση μέσα από το Happy Day. Μια είδηση βέβαια που επιβεβαιώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του ALPHA για τη νέα σεζόν που έγινε χθες.

Όπως ανέφεραν στο Happy Day, ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί από τον Ιανουάριο στους τηλεοπτικούς δέκτες απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στο Στην Υγειά Μας, με μια εκπομπή που δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα στο κόνσεπτ. Θα υπάρχουν δηλαδή κάθε βδομάδα καλεσμένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές κι ηθοποιοί, και θα στήνεται ένα γλέντι με φαγητό, ποτό και χορό.

Αυτό δείχνει και τις προθέσεις του ALPHA που μετά την περσινή χλιαρή σεζόν, φέτος θέλει να χτυπήσει πρωτιά σε κάθε ζώνη. Γι΄αυτό άλλωστε και έβαλε στο δυναμικό του τόσα ονόματα.

Εμείς πάντως φανταζόμαστε τη στιγμή που ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα θέλει να καλέσει τον Ρέμο στην εκπομπή του μέχρι τον Ιανουάριο.

ελεύθερος τύπος

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!