Η γλυκιά Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι πλέον μία γλυκιά μανούλα! Προχθές έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Εκείνη και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να αρχίσουν τη νέα τους οικογενειακή ζωή με το μωρό τους. Η Φλορίντα προχώρησε και σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή το ευτυχές αυτό γεγονός, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την πιο υπέροχη συμβολική σύμπτωση: Η κόρη της γεννήθηκε την ημέρα γενεθλίων του μπαμπά της.

Δείτε όσα έγραψε στη λεζάντα της φωτογαφίας:  «Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ»

 

Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου @eleni_linou που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του @rea_maternity για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις