
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε τη με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγες ημέρες πριν γεννήσει
Δεν έχει μείνει μεγάλο διάστημα από τη σημαντικότερη μέρα στη ζωή της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μπει στο μήνα της και σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά την κορούλα της.
Όπως έχει κάνει γνωστό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φλορίντα αναμένεται να γεννήσει το κοριτσάκι της έως τις 10 Ιουλίου.
Η παρουσιάστρια του Happy Day βρέθηκε σε κάλεσμα και μαζί της ήταν και η καλή της φίλη και συνεργάτιδα. Όπως θα παρατηρήσετε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει εντυπωσιακά και προκαλεί αίσθηση.
Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβηκε στα social media.
Το press event της @inglesinagr ήταν μια ωραία αφορμή για να συναντηθούμε! #inglesina #aptica
Ευχαριστώ πολύ τα @inglesinagr για την όμορφη φιλοξενία .. Το καρότσι δεν είναι μόνο ένα μέσο μεταφοράς. Στο καρότσι το παιδί σας θα περάσει πολλές ώρες κατά την διάρκεια των πρώτων και πιο ευαίσθητων μηνών της ζωής του.? #inglesina #inglesinagr ??