Για ακόμα μία φορά σχολιάστηκε με αιχμηρό τρόπο μία συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την παρέα του Πρω1νό, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να ρίχνει τα «βέλη» της, αλλά και την Φαίη Σκορδά να μιλά για την αγωγή που είχε κάνει στην Σάσα Σταμάτη όταν εκείνη ήταν συνεργάτιδα της εκπομπής.

Αρχικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησαν για τα λεγόμενα της Κωνσταντίνας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην απόφαση της να μπει στο Survivor και να αλλάξει την εικόνα που είχε σχηματίσει ο κόσμος για εκείνη.

«Εμμονικοί δεν είμαστε, αλλά έχουμε τώρα έναν άνθρωπο που τον γνωρίσαμε αλλιώς να λέει άλλα πράγματα και βλέπουμε τώρα να λέει άλλα… Την κοροϊδία εγώ δε την μπορώ! Εγώ δεν έχω να κερδίσω να κερδίσω κάτι, είτε πω κάτι καλό, είτε πω κάτι κακό, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εμένα δε με πείθει… Θα ήταν καλό να το κόψει το παραμύθι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στη συνέντευξη της Κωνσταντίνας στο Ooh la la! και τα on ari σχόλια που έκανε η Σάσα Σταμάτη για την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της.

«Τα μηνύματα νομίζω τα είχε στείλει. Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι προσπαθούσε να τελειώσει εξωδικαστικά αυτή η ιστορία. Δεν είναι ότι δεν την ένοιαζε. Ήταν ο ίδιος δικηγόρος και προσπαθούσαν να το λύσουν εξωδικαστικά, χωρίς βέβαια αυτό που λέει, να πάω να παρακαλάω. Ενώ εκείνη την περίοδο όλοι έλεγαν κάτι γι’ αυτά που γνώριζαν, φοβήθηκαν όλοι μετά από αυτό, και σταμάτησαν να σχολιάζουν γενικότερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δηλαδή, ήταν μία κίνηση για τους υπόλοιπους, να σταματήσουν να σχολιάζουν την προσωπική της ζωή. Όχι δεν λέει ψέματα η Σάσα! Φαντάζομαι θα τα έχει κρατήσει τα μηνύματα. Γιατί δεν πήγε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή να της τα πει;», ανέφερε, μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη.

Δείτε στα βίντεο τα σχόλια: