
Φαίη Σκορδά: Η γλυκιά ευχή για τα γενέθλια του γιου της και το πάρτι που ετοιμάζει
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς, σαν σήμερα, πριν από έξι χρόνια, ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος τους, Γιάννης.
Αν και οι δύο παρουσιαστές δεν είναι πλέον ζευγάρι, είναι πάντα μαζί στο μεγάλωμα των παιδιών τους.
Το πρωί της Τετάρτης, μέσω των social media, η Φαίη ευχήθηκε για τα γενέθλια του Γιαννάκη της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία τον κρατά στην αγκαλιά της, υπό την λεζάντα «ζωή μου! Χρόνια πολλά! Σε λατρεύω! Να είναι γερά τα παιδάκια μας».
Ζωή μου! Χρονια πολλά? Σε λατρευω Να είναι γερά τα παιδάκια μας?
Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα κοινό πάρτι γενεθλίων και για τους δύο γιους της. «Η εκπομπή πάντα είναι προσκεκλημένη στο μεγάλο πάρτι που θα κάνω και για τους δύο μαζί… Επειδή είναι Απρίλιο ο ένας και Μάιο ο άλλος, θα κάνουμε ένα πάρτι μαζί. Τώρα, όμως, μου προκύπτουν θέματα. Με παίρνει κάθε πέντε λεπτά τηλέφωνο και μου λέει “για την τούρτα στο σπίτι δεν καλείς αυτόν; Δεν καλείς και τον άλλον;” Και μεγαλώνει η παρέα, και αγχώνεται η μαμά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιώργος είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από τις στιγμές που περνάει με τον γιο του, μετά τις διακοπές του Πάσχα (κατά τις οποίες τα παιδιά ήταν μαζί με την μητέρα τους, στα Πορόια Σερρών), στην οποία κάνουν βόλτες με καρτ.
Του … μηχανοκινητου σημερα…