Σάλος έχει προκύψει από προχθές το βράδυ με την ακύρωση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παραγωγής, Θεατρικές Σκηνές, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις παράλογες απαιτήσεις του Μάρκου Σεφερλή που έγιναν γνωστές σχεδόν ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι πρόβες. Για το θέμα μίλησαν στα Μέσα η Κατερίνα Γκαγκάκη,  υπεύθυνη επικοινωνίας των Θεατρικών Σκηνών, και οι πρωταγωνιστές Βάσω Γουλειλμάκη και Αργύρης Αγγέλου.

Με τη νέα τροπή που έχει πάρει η κατάσταση εκτός από την αναταραχή και το κατέβασμα του έργου από το Παλλάς μένουν άνεργοι 24 ηθοποιοί συν όλα τα μέλη που την συντελούν. Γεγονός που μας κάνει τεράστια εντύπωση αφού δε θυμίζει σε τίποτα τη στάση ζωής και τη διαχείριση προβλημάτων του Μάρκου Σεφερλή καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαβαλιά: Το μήνυμα στήριξης στο Μάρκο Σεφερλή μετά την ακύρωση του «Ζητείται Ψεύτης»

Στην εκπομπή «Το Πρω1νό» τόνισαν πως δυο ημέρες προσπαθούν να βρουν τον Μάρκο Σεφερλή για να τους δώσει τη δική του απάντηση για όσα έχουν συμβεί και για τις κατηγορίες στο πρόσωπό του αλλά αυτό κατέστη αδύνατον.

Σοκαρισμένη με την εξέλιξη των πραγμάτων και την αντιμετώπιση του Μάρκου Σεφερλή δηλώνει και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μετά το εκτενές ρεπορτάζ που έκαναν οι συνεργάτες της ζήτησε το λόγο και ανέφερε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου κακοφαίνεται! Αισθάνομαι μουδιασμένη και νιώθω αμήχανα… προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με την άλλη πλευρά, με τον Μάρκο και δεν τα καταφέραμε… Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξέρω, που είναι αγαπητός, που έχει κάνει παραστάσεις μόνος του, που έχει δώσει δουλειά σε ηθοποιούς, ξέρω προσωπικά ότι έχει στηρίξει φιλανθρωπικά και ήταν πάντοτε παρών εκεί που του ζητούσαν… Μου φαίνεται πολύ περίεργο, δεν μπορώ να καταλάβω…»!

Δείτε το απόσπασμα