Φίδι σκαρφάλωσε σε καθρέφτη αμαξιού και κοιτούσε την οδηγό


Για τους περισσότερους ανθρώπους το να αντικρίσουν φίδι αποτελεί μια ανατριχιαστική εμπειρία. Φανταστείτε, λοιπόν, να οδηγείται το αμάξι σας και να δείτε ξαφνικά μπροστά σας αυτό το τρομαχτικό θέαμα, έναν ανατριχιαστικό λαθρεπιβάτη να την κοιτάει από τον καθρέφτη του οδηγού.

Αυτό ακριβώς έπαθε μια γυναίκα οδηγός που κινούταν με το αμάξι της σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ στο Κάνσας και ξαφνικά είδε ένα φίδι να έχει σκαρφαλώσει στον καθρέφτη του οδηγού και να την κοιτάει κατάματα.

Η Βίκη Πέτερσον ανέβασε το βίντεο με το φίδι στον λογαριασμό της στο Facebook. “Είμαι σίγουρη ότι κάπου εδώ έχασα την έξοδό μου για τη Γουιτσιτά. Αυτά τα μάτια, με κοιτούν κατάματα!” έγραψε η Πέτερσον στο σχόλιό της.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, πανικοβλήθηκε από το θέαμα του φιδιού. Το να σταματήσει το αμάξι της στον αυτοκινητόδρομο, στη μέση του πουθενά δεν αποτελούσε επιλογή, σύμφωνα με το ABC.

Η Πέτερσον συνέχισε να οδηγεί και περίμενε μέχρι το φίδι να φύγει από το αυτοκίνητο, όπως ανέφερε στα σχόλια.

“Δεν ήμουν ούτε θαρραλέα, σε καμία περίπτωση. Ήμουν τρομοκρατημένη και με έπιασε πανικός. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσπαθήσω να κρατήσω το αμάξι μου στον δρόμο, όσο το φίδι συνέχισε να πηγαίνει μπρος-πίσω από την πλευρά του οδηγού στην πλευρά του συνοδηγού, πάνω στο παρμπρίζ”, σημείωσε η Πέτερσον.

Δείτε το βίντεο:



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!