Φάρμα και Survivor ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς – Ποιοι διάσημοι είπαν το ναι


Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Survivor στον ΣΚΑΪ, που επιχειρεί… αιφνιδιασμό, ενώ μέσα στην εβδομάδα ξεκινά γυρίσματα η Φάρμα, με στόχο να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 στα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε αγώνα δρόμου για το ποιο ριάλιτι θα κόψει πρώτο το νήμα του τηλεοπτικού αέρα εξελίσσεται η μάχη ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Φάρμα και Survivor ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με το αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 να έχει σαφές προβάδισμα, καθώς ξεκινά γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα. Το κάστινγκ, όπως αναφέρει η Reallife, για την πρώτη φουρνιά των παικτών που θα μπουν στις νέες εγκαταστάσεις της «Φάρμας» στον Κάλαμο ολοκληρώθηκε και ήδη, από την περασμένη Πέμπτη, οι επίδοξοι αγρότες έχουν μπει σε καραντίνα.

Ποιοι είπαν «ναι» στη Φάρμα
Το «ναι» για συμμετοχή στο ριάλιτι έχουν πει ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση, η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, ο ηθοποιός Μάνος Πανταζής και η ολυμπιονίκης Αναστασία Τσουμελέκα, ενώ πολύ κοντά στο να συμφωνήσει είναι και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Βασίλη Νομικό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στη «Φάρμα» σε επόμενη φάση, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει και μια μεγάλη έκπληξη που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

 Παρότι δέχθηκαν πρόταση, δεν θα μπουν στη «Φάρμα» η Βίκυ Κάβουρα, η Μέγκι Ντρίο και η Μίνα Ορφανού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται ήδη καθημερινά στις εγκαταστάσεις της «Φάρμας», όπου τις τελευταίες ημέρες γίνονται οι δοκιμές για όλες τις δοκιμασίες, ενώ σε ρόλο επιστάτη θα επιστρέψει και ο Βασίλης Φιλίππου.

Το αγροτικό ριάλιτι αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Δεκεμβρίου με 4 ωριαία επεισόδια και ένα μεγαλύτερης διάρκειας κάθε Παρασκευή με την αποχώρηση.

Συσκέψεις επί συσκέψεων για το «Survivor»
Συσκέψεις επί συσκέψεων για το «Survivor» γίνονται μεταξύ ΣΚΑΪ και AcunMedya, με στόχο να πετύχουν δυνατό κάστινγκ, αλλά και να επισπεύσουν την πρεμιέρα για να προλάβουν τη «Φάρμα». Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι αναζητείται τρόπος να γίνουν όλα νωρίτερα, ώστε ο ΣΚΑΪ να… αιφνιδιάσει τον ανταγωνισμό με πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το κανάλι του Φαλήρου πλασάρει στη διαφημιστική αγορά ότι το «Survivor» θα βγει νωρίτερα, ενώ στόχος του είναι να επωφεληθεί και να διεκδικήσει μερίδιο από την αυξημένη, λόγω εορτών, διαφημιστική κίνηση του Δεκεμβρίου.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ήδη βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενώ το κάστινγκ για τους «μαχητές» και τους «διάσημους» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει το «παζάρι» για να κλείσουν δυνατά ονόματα, με τις αμοιβές να εκτοξεύονται κατά περίπτωση σε 7.000 έως 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

enikos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!