Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε τσάντα με 19 χιλιάδες ευρώ και τα παρέδωσε


 Όλη η χώρα υποκλίθηκε στην υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, η οποία βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στις αρχές.

Ο επιστάτης της, κ. Μαντούβαλος, μιλώντας στο TheTOC.gr για την κ. Ευαγγελία, εξήγησε ακριβώς τι συνέβη την ημέρα που η υπάλληλος του δήμου βρήκε τα χρήματα.

“Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως στην πλατεία Μοναστηρακίου βρήκε μία τσάντα. Αμέσως εγώ πήγα στο σημείο, την άνοιξα, είδαμε πως μέσα έχει χρήματα και έγγραφα και αμέσως την παραδώσαμε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως”, είπε χαρακτηριστικά για το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 16 Απριλίου και πρόσθεσε:

“Από το αστυνομικό τμήμα, επιχείρησαν να βρουν τον άνθρωπο στον οποίο ανήκε η τσάντα με τα χρήματα, όμως δεν κατέστη εφικτό εκείνη τη μέρα”.

Όσον αφορά στην κ. Ευαγγελία, όπως μας είπε ο ίδιος, δεν έχει οικογένεια, εργάζεται στον δήμο Αθηναίων τους τελευταίους μήνες και πρόκειται για έναν πολύ καλό και με ήθος άνθρωπο.

Υπενθυμίζεται πως την κ. Ευαγγελία συνεχάρη και ο δήμαρχος, Κώστας Μπάκογιάννης, ο οποίος πήγε να τη συναντήσει. “Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία”, έγραψε ο κ. Μπακογιάννης σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!