Τριπλή αποχώρηση στο Nomads και άγριο ξέσπασμα: Μωρή ξεφτιλισμένη τι κάθεσαι και λες;


Την άποψη ότι δύο παίκτες που πιάστηκαν από την παραγωγή με κινητό τηλέφωνο, δεν θα έπρεπε να είναι μονομάχοι, αλλά απευθείας υποψήφιοι προς αποχώρηση, εξέφρασε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, λίγο πριν τη μονομαχία του Nomads.

Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις τέντες τους, ο Δημήτρης Γιαλαμάς μιλώντας στους συμπαίκτες του ξέσπασε κατά της Τόνιας: «Άμα ξαναμιλήσει έτσι εγώ θα την ξεφτιλίσω μετά. Θα της πω “μωρή ξεφτιλισμένη τι κάθεσαι και λες; Σήκω φύγε από ‘δω πέρα”. Αφού δεν την γουστάρει κανείς. Τι κάθεται εκεί πέρα και κλαίγεται ρε μαλ…α; Αυτό λέω, τι γιατί;», είπε ο Δημήτρης Γιαλαμάς.

H διπλή αποχώρηση εξελίχθηκε σε… τριπλή

Εκπλήξεις και ανατροπές στο Live της Κυριακής στο Nomads. Η Τόνια Σολανάκη με τη Σίσσυ Ζουρνατζή, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Μάριο Ακριβόπουλο, ήταν οι τέσσερις μονομάχοι.

Μετά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ο Μάριος Ακριβόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι με τους υπόλοιπους τρεις παίκτες να περνούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η μεγάλη έκπληξη, ήρθε λίγο πριν την ανακοίνωση της διπλής αποχώρησης, η οποία εξελίχθηκε σε τριπλή. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στον Νίκο Χουλιάρα πως πρέπει να αποχωρήσει από το Nomads, μετά το πόρισμα των γιατρών, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Όσο για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, η Σίσσυ Ζουρνατζή και η Τόνια Σολανάκη  ήταν οι δύο παίκτριες που αποχαιρέτησαν το Nomads Μαδαγασκάρη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!