Τραγωδία στην Κρήτη: Το πρωί είχαν διαλέξει το νυφικό της Ροδούλας


Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τους τέσσερις ανθρώπους που χάθηκαν, πνιγμένοι από την κακοκαιρία αλλά και τις παραλείψεις των αρμοδίων.

Τα όσα είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» ο πατέρας της άτυχης Ροδούλας, της κοπέλας που έφυγε από τη ζωή μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα, την αδερφή της αλλά και τον πατέρα του παιδιού της, συγκλονίζουν.

Το άτυχο ζευγάρι, που άφησε πίσω ένα μωράκι ορφανό, το πρωινό πριν την τραγωδία, είχε πάει να διαλέξει νυφικό

«Το πρωί μου άφησαν το μωρό. Πήγαν να διαλέξουν νυφικά. Στις πέντε το απόγευμα πήραμε τον Κωστή τηλέφωνο και του είπα ότι το μικρό κάνει εμετό. Μου λέει καλά, δεν πάμε στο γάμο, θα γυρίσουμε πίσω. Μετά πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, μου είπε να πάρει κάτι φάρμακα το μωρό και είμαστε επικοινωνία. Στις 12 και ένα λεπτό μίλησα τελευταία φορά. Κάθε μισή ώρα έπαιρνα τηλέφωνο την μαμά του παιδιού την Ροδούλα και μιλούσε με την σύζυγό μου. 12 και ένα λεπτό ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε…».

Όμως δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει τον γιο του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός. Έχασε το ένα και μοναδικό παιδί του και τώρα, από παππούς καλείται να γίνει… πατέρας, για το μοναδικό εγγόνι του. Το μικρό κοριτσάκι του άτυχου ζευγαριού…

«Πριν από ενάμιση χρόνο είχαν χάσει άλλο ένα κοριτσάκι. Μετά ήρθε αυτό, έκαναν τον πολιτικό γάμο και τώρα ήθελαν να κάνουν τον θρησκευτικό. Ο Κωστής ήταν το μοναδικό μου παιδί»…

Πηγή: Μαζί σου – ΣΚΑΪ

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!