Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη δεν καθησυχάζονται ποτέ. Το ζευγάρι μαζί με τα δυο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα φροντίζουν συνεχώς να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα και να διασκεδάζουν.

Τον τελευταίο καιρό ο παρουσιαστής και η αθλήτρια το έχουν ρίξει στο… ψάρεμα. Όπως έχουμε δει και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram η Όλγα μαθαίνει να καθαρίζει ψάρια, ο Στέλιος άλλοτε μόνος του και άλλοτε με τη γυναίκα του ή το γιο του πηγαίνει για ψάρεμα.

Φαίνεται όμως πως σήμερα ήταν η τυχερή τους μέρα… αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media τους.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών με εκείνον και το μικρό Μανώλη να κρατούν ένα πολύ μεγάλο ψάρι. «Σκέφτομαι το τι έχουν να γράψουν οι φίλοι μου ψαράδες κάτω από τις φωτό (σχόλια) και κλαίω από το γέλιο εδώ και μια ώρα…. @pariskings@nerycastillo2017 @giorgosmanikasμήπως ξέρετε τι ψάρι είναι?? Χαχαχαχαχαχ?????? #hantampakakia», έγραψε στη λεζάντα με τους φίλους του από κάτω να μη σταματούν να σχολιάζουν.

Ενώ παράλληλα και η Όλγα Πηλιάκη ανήρτησε φωτογραφίες με τον Στέλιο, τον Μανώλη και το μεγάλο τους ψάρι.

Σύμφωνα με τις εικόνες το ψάρι που έπιασαν είναι φαγκρί.

Δείτε τις φωτογραφίες και παρατηρήστε πόσο ευτυχισμένοι δείχνουν οικογενειακώς!

Σκέφτομαι το τι έχουν να γράψουν οι φίλοι μου ψαράδες κάτω από τις φωτό (σχόλια) και κλαιω από το γέλιο εδώ και μια ώρα…. @pariskings @nerycastillo2017 @giorgosmanikas μήπως ξέρετε τι ψάρι είναι?? Χαχαχαχαχαχ?????? #hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

??#hantampakakia #fishing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

??#hantampakakia #fishing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

??#hantampakakia #fishing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις