Το MasterChef Junior έρχεται στο Star!


Τι συμβαίνει όταν μικραίνουν οι ποδιές; Μα φυσικά, μεγαλώνει η χαρά της μαγειρικής! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, επιστρέφει για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef JUNIOR!

Το MasterChef JUNIOR, η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής, που δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων, επιστρέφει αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μια ομάδα από κορυφαίους σεφ  και περίφημους εμπειρογνώμονες τροφίμων, θα είναι κοντά τους, για να καθοδηγήσουν τους μικρούς  -και πολλά υποσχόμενους- σεφ, ώστε να μαγειρέψουν σαν επαγγελματίες αλλά και για να τους διδάξουν μαγειρικά κόλπα και μυστικά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι ταλαντούχοι υποψήφιοι θα βρεθούν στην απαιτητική κουζίνα του MasterChef JUNIOR, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν συναρπαστικές δοκιμασίες! Μετά από οντισιόν, οι 12 καλύτεροι μικροί ερασιτέχνες μάγειροι, θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του MasterChef  JUNIOR και ένα υπέροχο ταξίδι σε Θεματικό Πάρκο της Ευρώπης για όλη την οικογένεια!

Πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, ότι η εταιρεία παραγωγής Endemol, έχοντας μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη από την απόδοση και διαχείριση του MasterChef -παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του παιχνιδιού-, συναίνεσε στη μεγαλύτερη διάρκεια των επεισοδίων. Τώρα, με την απόφαση να ξεκινήσει και το MasterChef Junior, φαίνεται πως η συνεργασία τους με το κανάλι εδραιώνεται.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν στο masterchefjunior.star.gr, ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται και το τηλεοπτικό trailer συμμετοχών.

zappit.gr


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!