Το AirBnB νοικιάζει το σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού και να πώς είναι οι εσωτερικοί χώροι


Είναι μια από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται. Όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά και για τα αγοράκια. Άλλωστε, πολλοί ήταν αυτοί που έπαιρναν τους Action Man και τους έβαζαν να τα φτιάχνουν με μια Barbie. Πολλά αγοράκια επίσης έμαθαν τι σημαίνει γυναίκα από μια Barbie.

Χάρη στην επέτειο 60 ετών από την πρώτη κυκλοφορία της Barbie, η Airbnb προσφέρει σε ένα τυχερό και τρεις φίλους/φίλες του να ζήσουν για τρεις ημέρες σε ένα σπίτι που είναι φτιαγμένο ακριβώς όπως το σπίτι της Barbie. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βρει κανείς στην πλατφόρμα της εταιρείας είναι ενδεικτικές. Ροζ διακοπές, παραμυθένιες διακοπές, μπορείτε να το πείτε όπως θέλετε.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται μάλιστα στο Μαλιμπού, με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό, και η διαμονή είναι για τα βράδια 27 και 28 Οκτωβρίου με check out το πρωί της 29ης. Η τιμή της διαμονής είναι στα 60 δολάρια τη βραδιά και αφορά μέχρι τέσσερα άτομα.

Αυτή η τιμή είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, αν σκεφτείτε ότι μιλάμε για μια πολυτελέστατη οικία. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο για άθληση, χώρο για γιόγκα και χαλάρωση, κουζίνα και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και αφορά σαφώς τα κορίτσια που διαβάζουν. Το σπίτι διαθέτει και ένα τεράστιο δωμάτιο που είναι η γκαρνταρόμπα και υπάρχουν φορέματα που έχει βάλει η Barbie σε αυτά τα 60 χρόνια. Όχι μόνο θα μείνει κάποια στο σπίτι, αλλά θα ντυθεί και όπως η Barbie.

Στο πακέτο της τιμής περιλαμβάνονται και συναντήσεις με γυναίκες επιχειρηματίες, καθώς και σεμινάρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πιλότος διαστημοπλοίου και μηχανικός αεροσταθμού Τζιλ Μέγιερς που θα αναλάβει την ξενάγηση στο Columbia Memorial Space Center.

The post Το AirBnB νοικιάζει το σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού και να πώς είναι οι εσωτερικοί χώροι appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!