Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Αντώναρο – Συντετριμένος ο αδελφός του


Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.Συγγενείς , δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες βρέθηκααν στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Καλλιθέα για να πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, έφυγε από ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού» καθώς είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας. 

Μεταξύ άλλων, στην κηδεία  παρευρέθηκαν ο αδερφός του Ευάγγελος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουϊκ, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών 

 Τον γνωστό δημοσιογράφο αποχαιρέτισε ο αδερφός τους Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook:

«Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μανο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 μερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία -από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις, οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο…Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της… ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι’ αυτό αθόρυβος».

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!