Το τατουάζ: Ο Αλέξανδρος με την Άννα είναι ξανά μαζί!


Ο Αλέξανδρος με την Άννα περνάνε μια ολόκληρη μέρα μέσα στο σπίτι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς! Η επανασύνδεση τους είναι πια γεγονός! Παράλληλα, η Μαργκώ με τον Στρατηγό ετοιμάζουν σχέδιο για να αμυνθούν ενάντια στον εκβιασμό του Τόνυ. Η Αμαλία καλεί τη Βέρα σε δείπνο και ο Θεοχάρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Ορφέας είναι έξω φρενών με την Ελένη και της δίνει διορία για να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι. Ο Στέφανος με την Ελπίδα έρχονται σε αντιπαράθεση με αφορμή την μικρή Αλκυόνη.  Ο Παύλος μετά από μια κουβέντα με την Ελένη, γίνεται έξαλλος και χειροδικεί εναντίον του Ορφέα! Η Άννα μένει μόνη της στο σπίτι του Αλέξανδρου και την πόρτα χτυπάει… ο Ορφέας!

Ο Άλεξ θα μιλήσει στη Μάρθα γι’ αυτή τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του και θα αναγκαστεί να ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα. Ο Ορφέας που τριγυρίζει σε έξαλλη κατάσταση στην Αίγινα, λόγω του χωρισμού του με την Ελένη, πέφτει πάνω στην Άννα και το μίσος του γι’ αυτή ξαναφουντώνει, αλλά αυτή τη φορά αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια…

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, η Μαργκώ εξακολουθεί να κολακεύει την Αμαλία προκειμένου να την πάρει με το μέρος της σ’ αυτό τον ανοιχτό πόλεμο που της έχει κηρύξει πια ο Τόνυ. Η αγωνία της Βέρας για τον εξαφανισμένο Νικόλα κορυφώνεται όταν δέχεται ένα πολύ ανησυχητικό τηλεφώνημα από τον Χάρη. Στα Μετέωρα, η «συμπάθεια» που του Στέφανου για την Όλγα φουντώνει κι ένα πρώτο φιλί αποτελεί τον πρόλογο της δικής τους ερωτικής ιστορίας.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!