Το τατουάζ: Η Άννα που ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Άλεξ


Η συνάντηση του Θεοχάρη με τη Νικόλ τινάζει το ψέμα της Άννας στον αέρα σχετικά με το που βρίσκεται. Η Άννα που ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Άλεξ, δεν δίνει πια ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά. Ο Άλεξ ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αυτός και η Άννα θα παντρευτούν άμεσα.

Ένας νέος έρωτας μετ’ εμποδίων αρχίζει και στα Μετέωρα, με τον Στέφανο και την Όλγα να προσπαθούν να ξεκλέψουν χρόνο από τα παιδιά τους για να έρθουν πιο κοντά. Η Τατιάνα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξάρθρωση του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ενώ ο Γενάρης της υπενθυμίζει την παρουσία του.

Η Βέρα εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαφάνιση του Νικόλα. Ο Τόνυ συγκαλεί γενική συνέλευση μετόχων και η Μαργκώ για πρώτη φορά στη ζωή της θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων….

Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης κάνουν έφοδο στο σπίτι των απαγωγέων και ανταλλάσσονται πυρά κι από τις δύο πλευρές! Στο μεταξύ, η Βέρα ψάχνει μανιωδώς τον Νικόλα και πιστεύει πως κάτι πολύ κακό του έχει συμβεί. Ο Ορφέας κρατάει την Άννα κοντά του, ψάχνοντας την τέλεια στιγμή για να κάνει την κίνηση που έχει αποφασίσει.

Η Ηρώ κάνει μια πολύ ευγενική χειρονομία και αφήνει τον Θεοχάρη άφωνο! Ο Ορφέας με την Ελένη αποφασίζουν πώς θα διαχειριστούν το θέμα του διαζυγίου. Ο Αλέξανδρος με την Άννα πηγαίνουν στα Μετέωρα και θυμούνται τον πρώτο καιρό που πέρασαν εκεί.

Ο Τόνυ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του και η Μαργκώ πέφτει από τα σύννεφα! Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Όλγα ότι τα ξαναβρήκε με την Άννα και προκαλεί μια τεράστια έκρηξη!


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!