Το σενάριο για την δολοφονία του καρδιολόγου: Ζητούσε DNA για το παιδί του;


Σοκαρισμένη παραμένει η μικρή κοινωνία της Σητείας από τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τον εραστή της συζύγου του, το περασμένο Σάββατο.

Οι συχνοί καυγάδες που είχε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα και το γεγονός ότι ο γιατρός έδειχνε διαρκώς προβληματισμένος έκαναν το στενό του φιλικό και οικογενειακό κύκλο να υποψιαστεί τη σύζυγό του.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού φιλικού περιβάλλοντος του 62χρονου γιατρού, κανείς δεν είχε χαρεί με το γάμο του δικού τους ανθρώπου αφού δεν θεωρούσαν την Βουλγάρα ικανή σύζυγο να σταθεί στο πλευρό του.

Τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση το τρίχρονο παιδάκι του ζευγαριού το οποίο δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον θάνατο του πατέρα του και της σύλληψη της μητέρας του.

Αν και το παιδάκι βρίσκεται μαζί με τη γιαγιά του, ενδέχεται πολύ σύντομα να συναντηθεί με ψυχολόγους που θα το βοηθήσουν ώστε να μάθεi τι πραγματικά συνέβη στους γονείς του.

Σύμφωνα με συγγενείς και φίλους του γιατρού, τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά.

Οι υποψίες του γιατρού είχαν να κάνουν με κάποια χρήματα που ενώ τα άφηνε στο σπίτι δεν έβρισκε ολόκληρο το ποσό, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει και τις δικαιολογίες που του παρουσίαζε η σύζυγός του.

Παράλληλα ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και μάλιστα είχε φθάσει σε σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βουλγάρα φαίνεται να θορυβήθηκε και να φοβήθηκε μήπως τη χωρίσει εφόσον της ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του 37χρονου Βούλγαρου. Μπροστά στο φόβο να χάσει την περιουσία του 62χρονου η38χρονη Βουλγάρα φαίνεται να σχεδίασε με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της.

ελεύθερος τύπος

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!