Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στο Πρω1νό, για τις επιτυχίες του στο θέατρο, τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και το αψεγάδιαστο κορμί της με τους σμιλεμένους κοιλιακούς και τα σχόλια που τον έχουν στεναχωρήσει.

Ο ηθοποιός ο οποίος ξεκινάει περιοδεία ανέφερε πως «Το πιο ακραίο σχόλιο που έχω ακούσει για μένα είναι ότι είμαι ατάλαντος», είπε εξηγώντας πως για να γεμίζει τόσα χρόνια το Δελφινάριο και όποιο θέατρο βρίσκεται κάτι κάνει σωστά.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της σχολίασαν τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός υποστηρίζοντας τον και δηλώνοντας πως ο Σεφερλής για τον κόσμο είναι λαϊκός ήρωας.

«Θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο κόσμος που πηγαίνει στο θέατρο. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη. Ο Μάρκος έχει ένα χάρισμα να διασκεδάζει τον κόσμο, να τσαλακώνεται και να μεταμορφώνεται», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη παρά το ότι στο παρελθόν δεν είχαν καλές σχέσεις οι δυο τους. «Είναι λαϊκός ήρωας ο Μάρκος», κατέληξε.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης όταν ένα τεράστιο θέατρο σαν το Δελφινάριο είναι φίσκα. Και είναι και τέσσερις ώρες παράσταση», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Φαίη Σκορδά να λέει πως μετά από τα καλά του λόγια θα αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

«Όχι, όχι άλλο αυτό. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», είπε απευθείας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το απόσπασμα


Να θυμίσουμε πως Δημήτρης και Μάρκος είχαν συνεργαστεί στο πρωινό του Mega, με τίτλο «Mega με μία» με τη συνεργασία τους να λήγει άδοξα και τη σχέση τους να βρίσκεται σε τεντομένο σχοινί.

Λέτε να τα ξανά βρουν;