«Το ομορφότερο κορίτσι» του Βασίλη Δήμα έχει γίνει… περιζήτητο!


O Βασίλης Δήμας έχει κερδίσει επάξια πρωταγωνιστικό ρόλο στο μουσικό στερέωμα, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μία την άλλη.

O πιο ολοκληρωμένος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης της γενιάς του πριν από έναν μήνα μάς παρουσίασε το νέο του single, που έχει τίτλο «Το ομορφότερο κορίτσι» το οποίο κυριολεκτικά κάνει θραύση παντού.

Συγκεκριμένα έχει συγκεντρώσει 2 εκατ. views στο youtube, μπαίνοντας μάλιστα στις τάσεις, την ώρα που έχει προκαλέσει «φρενίτιδα»και στο Tik Tok, όπου έχουν δημιουργηθεί από χρήστες περισσότερα από 2.500 videos με το εν λόγω τραγούδι.

«Το ομορφότερο κορίτσι» του Βασίλη Δήμα είναι ένα φρέσκο, χορευτικό και ιδιαίτερο τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή, τόσο στη μουσική όσο και στην ενορχήστρωση και είναι σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου.

Τους στίχους του έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής, ο οποίος ως δημιουργός έχει ξεχωρίσει από πολύ μικρή ηλικία, μετρώντας συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Πασχάλης Τερζής, Νότης Σφακιανάκης, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος και άλλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Βασίλης Δήμας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για περιοδεία 13 εμφανίσεων σε πόλεις των ΗΠΑ και Καναδά, επισφραγίζοντας την πολύ πετυχημένη και δημιουργική περίοδο που διανύει.

«Το ομορφότερο κορίτσι» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!