Το νέο album του SNIK έρχεται – SNIK “1987”


SNIK “1987”
Το νέο album του SNIK έρχεται από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο album του με τίτλο “1987”. Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου debut album του TopBoy”, το οποίο μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τον σαρωτικό αριθμό των 60.000.000 streams στο Spotify και των 110.000.000 views στο YouTube, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του επιστρέφει με το 2ο album του το οποίο φέρει τον τίτλο της χρονολογίας της γέννησής του: 1987.

Μάλιστα ο SNIK διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αφήνοντας μόνο το εξώφυλλο της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, ενώ μοιράστηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε Instagram story και τους τίτλους των νέων του τραγουδιών, αλλά και τις εκρηκτικές συνεργασίες που θα περιλαμβάνει το album με τους: Mad Clip, TOQUEL, Gameboy και Marseaux.

Stay tuned γιατί το νέο album του SNIK έρχεται πολύ σύντομα και αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

Από τις 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο SNIK θα εμφανίζεται στο Έναστρον μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Josephine, σε ένα εντυπωσιακό Special Live Act Performance.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!