Το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για υγιές δέρμα


Το πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Spice Girls, Βικτόρα Μπέκαμ, είναι γνωστό ότι αποτελεί fashion icon, ενώ ταυτόχρονα είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και γκουρού ομορφιάς. Τώρα μοιράζεται το μεσημεριανό της με τις ακολούθους της στο instagram και μας λύνει όλες τις απορίες πραγματικά με το πώς καταφέρνει να έχει ένα τόσο υπέροχο δέρμα.

Γνωρίζουμε, λοιπόν, ήδη ότι η Βικτόρια υπερέχει σε ό,τι θέλει, καθώς έχει τη δική της σειρά καλλυντικών περιποίησης και μακιγιάζ, είναι σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του ακριβοθώρητου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το μυστικό της για υπέροχο και υγιές δέρμα, αυτό δεν θα το βρείτε στα ράφια των καταστημάτων πώλησης προϊόντων ομορφιάς, καθώς αυτό κρύβεται στη διατροφή της.

Η Μπέκαμ προσέχει ιδιαιτέρως τη διατροφή της, κάτι που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Για το μεσημεριανό της, λοιπόν, προτιμά συνήθως φέτες καπνιστού σολομού οι οποίες συνοδεύονται από φρεσκοκομμένο αβοκάντο, με την ίδια να υποστηρίζει ότι τρώει τρία έως τέσσερα αβοκάντο την ημέρα.

Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό και αποτελεσματικό συνδυασμό τροφών για το δέρμα καθώς τα αβοκάντο ελαχιστοποιούν τις εξάρσεις, βελτιώνουν την υγεία του δέρματος και αποτρέπουν τις όποιες ζημιές σε αυτό, ενώ τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχει ο σολομός διατηρούν ελαστικό και λαμπερό το δέρμα.

Γενικότερα η Μπέκαμ είναι οπαδός των υγιεινών και ισορροπημένων γευμάτων, αλλά αποφεύγει το γάλα ή το τυρί. Ενθαρρύνει τους ακόλουθούς της να «είναι γενναίοι» και να πίνουν κάθε πρωί δύο κουταλιές μηλόξυδο, ακολουθούμενο από μια κούπα ζεστού νερού συνδυασμένου με στημένο λεμόνι. Η Βικτόρια αγαπά, επίσης, τα smoothies και τα δημητριακά και το αγαπημένο της είναι ένα μείγμα από μήλα, ακτινίδιο, λεμόνι, σπανάκι, μπρόκολο και σπόρους chia.

https://www.newsbeast.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!