Αν πιστεύεις πως οι γυναίκες θα λιμάρουν τα νύχια τους, μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ κάνεις λάθος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018 ξεκινάει και οι άντρες έχουν οργανωθεί:  πήραν Smart TV που να χωράει όλη την 11άδα μαζί με το παιδί για τις πετσέτες, νέο ψυγείο για παγωμένες μπίρες και φυσικά smartphones για να κράζουν στα social τα αποτελέσματα των αγώνων.

Αυτά τα κάνουν οι άντρες, πάμε τώρα στις γυναίκες. Αν δεν γουστάρεις να βλέπεις τους κοιλιακούς του Ρονάλντο (για τις άμπαλες είναι παίκτης της Πορτογαλίας), ούτε ψήνεσαι με τις φιγούρες του Μέσι (καμία σχέση με το σημείο του σώματος)… τότε στις επόμενες γραμμές θα σου ανοίξουμε τα μάτια (και δεν εννοούμε της κουζίνας) για να περάσεις σε αυτό το μουντιάλ καλύτερα από ποτέ.

TOP 10+1 γυναικεία μυστικά

1.Το μουντιάλ γίνεται κατακαλόκαιρο και το καλοκαίρι κάνουμε τα μπάνια μας! Σωστά; Άρα βγες στην παραλία στην τρίχα… χωρίς τρίχα, κάνοντας αποτρίχωση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

2.Επειδή θα γεμίσεις το σπίτι με άμμο, πάρε ένα σκουπάκι χειρός!

3.Κάνε το καλό και ριξ’το όχι στον γιαλό… αλλά στην υγιεινή διατροφή. Ψαράκι και βραστά λαχανικά στον ατμομάγειρα θα σε βοηθήσουν να χάσεις μερικά κιλά μέχρι να πεις… Μουντιάλ.

4.Δεν θέλεις να ακούσεις λέξη για το μουντιάλ; Αυτό θεωρητικά δεν γίνεται, γιατί όλοι μιλάνε για το Μουντιάλ… οπότε η μοναδική λύση για να ακούς αυτό που θες είμαι μόνο τα ακουστικά.

5.Οργάνωσε από τώρα το νέο σου ξεκίνημα σε σπουδές ή δουλειά σε ένα super designάτο laptop. Μπορείς να το συνδυάσεις και με το Νο6.

6.Δες την αγαπημένη σου σειρά ή όλες τις ταινίες που δεν πρόλαβες να δεις, παρέα με έναν κουβά γεμάτο σπιτικό ποπ κορν. TIP: η λέξη «κουβάς» σημαίνει χαμένο στοίχημα, οπότε μην πεις στον άντρα σου «αγάπη, μου θέλεις κι εσύ έναν κουβά;» γιατί μπορεί και να σε χωρίσει.

7.Για να μην σε χωρίσει… κάν’ τον να νιώσει άρχοντας, χωρίς όμως να χάσεις τον χρόνο σου, λύσεις υπάρχουν: χορταστικά χοντογκ, βάφλες και κρέπες γίνονται εύκολα, απλά και οικονομικά!

8.Αποτέλεσμα του Νο7 είναι να σου αγοράσει το πλυντήριο πιάτων που πάντα ήθελες.

9.Το καλοκαίρι παίζουν τα πιο απολαυστικά φρούτα. Άραξε με τις κολλητές και απόλαυσε ένα smoothie .

10.Δεν επιλέξαμε τυχαία τον ατμοκαθαριστή στη θέση νο10. Θα σου κάνει τις δουλειές που πάντα βαριόσουν να κάνεις!

+1 Και για να μην χάσεις ούτε ένα άρθρο από το peoplegreece.com, χτύπα τώρα ένα νέο ipad.