
Το μήνυμα Μακρόν προς την Ευρώπη που θα στείλει από την Αθήνα
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα ταξιδέψει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για να στείλει το μήνυμα στους άλλους ηγέτες των κρατών μελών της ευρωζώνης ότι είναι αναγκαίο να ενισχυθεί περαιτέρω η νομισματική ένωση, ενώ η Ελλάδα ανακάμπτει έπειτα από χρόνια οικονομικής κρίσης, επισήμαναν σήμερα Γάλλοι αξιωματούχοι.
Ο κεντρώος Μακρόν εξελέγη τον Μάιο εξαγγέλλοντας πρωτοβουλίες ενίσχυσης της ΕΕ, ανάμεσά τους δεσμεύσεις για τη δημιουργία ενός κοινού προϋπολογισμού της ευρωζώνης, ο οποίος θα εγκρίνεται με ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα εκτελείται από έναν υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα επισκεφθεί την Ελλάδα την 7η και 8η Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από ανώτατα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, για να προωθήσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα.
Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com