Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας, 20 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή. Από τη στιγμή που βγήκε το trailer επικράτησε φρενίτιδα στο διαδίκτυο δεδομένου ότι η σειρά έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές παρέες.

Το μεγάλο ερώτημα όμως ήταν σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η σειρά και πότε. Παρά το ότι το επικρατέστερο σενάριο ήθελε η σειρά αρχικά να βγει σε συνδρομητικό κανάλι η αλήθεια είναι πως θα δούμε το «Λόγω Τιμής» στη μικρή οθόνη.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, μιλώντας στη Real Life αποκάλυψε πως η σειρά θα προβληθεί στον Alpha. «Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA», είπε συμπληρώνοντας πως η ιστορία θα ξεκινάει από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Δείτε ξανά το πρώτο trailer της σειράς μετά την επανένωση της καλύτερης φοιτητικής παρέας της ελληνικής τηλεόρασης, του «Λόγω Τιμής»