Η Britney Spears πηγαίνει για άλλη μια φορά στο Λας Βέγκας. Και ποιος μπορεί να την κατηγορήσει γι’ αυτό;

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Λας Βέγκας, στο Park Theater που βρίσκεται μέσα στο καζίνο Park MGM. Πρόκειται για μια θριαμβευτική επιστροφή για τη Spears, η οποία θα μοιραστεί τον χώρο με καλλιτέχνες όπως η Cher, η Lady Gaga και οιAerosmith.

Οι ημέρες που στο Βέγκας κυριαρχούσαν καλλιτέχνες όπως ο Wayne Newton και ο Liberace φαντάζουν πολύ μακρινές. Καθώς τα οικονομικά δεδομένα του κόσμου της μουσικής αλλάζουν και οι καλλιτέχνες κερδίζουν λιγότερα από υπηρεσίες ροής όπως το Spotify, το Λας Βέγκας γίνεται ένας τόπος όπου επιτυχημένες συναυλίες μπορούν ακόμα να εξασφαλίζουν χρήματα για τον καλλιτέχνη.

Η Spears αποτελεί ζωντανή απόδειξη αυτής της τάσης. Η σειρά συναυλιών Britney: A Piece of Me στο Planet Hollywood τής απέφερε 140 εκατομμύρια δολάρια σε βάθος τεσσάρων ετών και 250 παραστάσεων, ποσό που μεταφράζεται σε 560.000 δολάρια ανά εμφάνιση. Οι θαυμαστές της κατέβαλαν με ευχαρίστηση έως και 855 δολάρια για να τη δουν να ερμηνεύει επιτυχίες όπως τα “Toxic”, “Oops, I Did It Again” και “Slave 4 U”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com