Το αφύλαχτο πηγάδι έγινε ο τάφος του 33χρονου


Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου, που ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι στην περιοχή Γαζέπι Μύλος διερευνούν οι αρχές.

Από την πρώτη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου άνδρα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλιπών μαζί με έναν φίλο του γύριζαν από γλέντι, όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην άκρη του δρόμου, προκειμένου ο 33χρονος να κόψει αχλάδια από κάποιο δέντρο.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, γιατί συνήθως το κακό δεν χρειάζεται παραπάνω, η γη άνοιξε… και κατάπιε τον νεαρό!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων, το νερό στο πηγάδι δεν ήταν αρκετό, με τους ίδιους να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για το εάν ο θάνατος του συγχωριανού τους επήλθε από πνιγμό. Κάποιοι εξ αυτών δεν απέκλεισαν ο 33χρονος, αγνοώντας την ύπαρξη του πηγαδιού, να πάτησε σε λάθος σημείο, να έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση να χτύπησε στο κεφάλι, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Την επικινδυνότητα που “έκρυβε” το συγκεκριμένο μέρος, αποδείχθηκε ότι, λίγοι την γνώριζαν. Όπως μας είπαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, το πηγάδι – το οποίο βρίσκεται στην άκρη ενός δρόμου με πολλές κλειστές και απότομες στροφές – ανήκε σε δύο ηλικιωμένους, που έφυγαν από τη ζωή. Είχε σκεπαστεί με τσιμέντο, ωστόσο – σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν- ένα βαρύ όχημα που είχε περάσει από επάνω του, είχε δημιουργήσει ρήγμα στο πρόχειρο κάλυμμά του, καθιστώντας το… σκέτη νάρκη!

Στον τόπο της τραγωδίας έχουν τοποθετηθεί κορδέλες, ενώ την “μαύρη τρύπα” του πηγαδιού κλείνουν υποτυπωδώς δύο παλέτες…

“Είμαι τόσα χρόνια εδώ πέρα και το πηγάδι δεν το ήξερα”, δήλωσε συγγενής του 33χρονου. “Εχθές το βράδυ μας ειδοποίησαν. Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε. Απ’ ό,τι έμαθα το παιδί και η παρέα του θα πήγαιναν Ηράκλειο. Τον λόγο που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, δεν τον γνωρίζω. Μετά μας είπαν ότι υπάρχει ένα πηγάδι εδώ, ήρθαμε ψάξαμε και βρήκαμε το παιδί”, πρόσθεσε.

Ο 33χρονος ήταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας, ορφανός, καθώς σε μικρή ηλικία είχε χάσει τον πατέρα του. Καταγόταν από την Παναγιά. Ήταν γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, με τους συγχωριανούς του να τον χαρακτηρίζουν “πολύ καλό παιδί”, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

 

cretalive

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!