Το ανθρώπινο είδος ίσως, κατάγεται από τον πλανήτη Άρη


Πρώην συνεργάτης της NASA «σπάει» την σιωπή του αποκαλύπτοντας κάτι για το οποίο αμφιβάλλει μέρος της κοινής γνώμης αλλά και μέρος των επιστημόνων. Υπάρχει ζωή εκτός του πλανήτη μας ή όχι;. Η απάντηση κατά τον ίδιον είναι πως ναι, υπάρχει.

Σε δημοσίευσή του στην βρετανική daily mail, ο πρώην ερευνητής της εθνικής υπηρεσίας αεροναυπηγικής και διαστήματος, Γκίλμπερτ Λέβιν, έκανε λόγο για ένδειξη εξωγήινης ζωής στον Άρη πριν από αρκετές δεκαετίες.

Με χαρακτηριστικό τίτλο του κειμένου του, «Είμαι πεπεισμένος ότι βρήκαμε στοιχεία ζωής στον Άρη το 1970», ο Λεβίν αναφέρει πως η ύπαρξη εξωγήινης ζωής ενισχύθηκε και από προγενέστερες ανακαλύψεις.

Δομές Και πυραμίδες είναι μόνο μία σταγόνα στον ωκεανό. Τι απέγινε αυτός ο πολιτισμός; Ίσως, χάθηκε ή καταστράφηκε. Ίσως, όμως, κρύφτηκε στο εσωτερικό του πλανήτη τους, εκεί που οδηγούν μεγάλα, τετράγωνα ανοίγματα…

Κάθε φορά που μια καταπληκτική ανακάλυψη γίνεται στον πλανήτη Άρη, γίνεται και μία εσκεμμένη προσπάθεια να πείσουν την πλειοψηφία ότι πρόκειται για μία σκιά, για έναν βράχο, για μία παρειδωλία, για μία ψευδαίσθηση.

Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα και διασπορά δικαιολογιών που οι περισσότερες δεν συμφωνούν μεταξύ τους, ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι Lab of Datum του YouTube για να μάθετε περισσότερα:

 

 

Let’s block ads! (Why?)

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!