Η Έλλη Κοκκίνου διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ένα πολύ υγιές και γυμνασμένο σώμα αλλά όχι χωρίς κόπο.

Μάλιστα η 47χρονη, είχε εξομολογηθεί το 2014 πως είχε δώσει μάχη για να χάσει τα περιττά κιλά μιας και είχε πρόβλημα με τον θυροειδή της: «Πάλεψα τέσσερα χρόνια μέχρι το 2003 για να χάσω συνολικά 22 κιλά. Ο θυρεοειδής, όμως, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί οριστικά, πρέπει να ακολουθώ καθημερινά τη θεραπεία μου».

Την Πέμπτη μίλησε εκ νέου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το πώς ακριβώς διατηρεί τη σιλουέτα της και τι θυσίες χρειάζεται να κάνει. «Έχω να φάω πατάτα τηγανιτή από τον Μάιο, στα γενέθλια του γιου μου… Έχω αποκλείσει τροφές από τη διατροφή μου, όπως ζάχαρη και αλεύρι. Ζάχαρη μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα…»,  ενώ εξέπληξε τους πάντες λέγοντας πως όταν ήταν μικρή η μαμά της επειδή ήταν η ίδια λεπτή πρόσεχε ιδιαίτερα για να μη παχύνει η κόρη της.

elli kokkinou

«Η μαμά μου είναι κόκκαλο, δεν μου έδινε να φάω, μου έδινε μόνο ένα γάλα για να μην παχύνω και πήγαινα στο σπίτι συμμαθήτριάς μου για να φάω κρυφά πρωινό.

menegaki-kΣτο άκουσμα των όσων είπε, η Ελένη, που είναι λάτρης του καλού φαγητού δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει και θυμήθηκε μάλιστα τη δική της παιδική ηλικία:

«Εγώ στο σχολείο δεν έτρωγα ποτέ. Κρατούσα τα χρήματα που μου έδινε η μαμά μου για να παίρνω “Μανίνα”. Δεν πείναγα ποτέ! Με τη μάνα μου τσακωνόμασταν μόνο για το φαγητό. Δεν με τραβούσαν τα φαγητά τότε. Τίποτα δεν μου μύριζε. Έκλαιγα μόνο γιατί σκεφτόμουν το βασανιστήριο που είχα να περάσω κάθε μεσημέρι!», εξήγησε  ενώ σχολιάζοντας το γεγονός πως η τραγουδίστρια έφαγε μετρημένες τηγανητές πατάτες πριν κάποιο διάστημα, η παρουσιάστρια είπε : «Όχι απλά θα το φάω την τηγανητή πατάτα, θα πιω και τη μπυρίτσα! Αν είναι να πάρω την κυτταρίτιδα, θα την πάρω όλη να τη γλεντήσω… Γιατί πρέπει να αυτοκαταπιεζόμαστε; Αν είναι να βγει κυτταρίτιδα και τι έγινε;»

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle.gr