Την αποφυλάκιση της ζητά η δικηγόρος που εμπλέκεται στο κύκλωμα της "μαφίας των φυλακών"


Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η δικηγόρος που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών.

“Είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Εάν δεν εργαστεί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Κινδυνεύει να χάσει το δικηγορικό της γραφείο”, φέρεται να είπε η αδελφή της, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR.

Η δικηγόρος μιλώντας στο STAR είχε υποστηρίξει ότι το μόνο που μπορούν να της προσάψουν είναι ότι άσκησε το δικηγορικό της λειτούργημα.

“Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους”, είχε δηλώσει η δικηγόρος

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέοι διάλογοι της με τον αρχηγό της αλβανικής μαφίας, με τον οποίο φέρεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Άκουσέ με αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω αυτό. Άσε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μ@@@@@ από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια. Να δικαστούμε. Γιατί απ’ ότι κατάλαβα εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός για αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο ηθικός αυτουργός για εκείνο. Είσαι επιτέλους καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;

Αλβανός κακοποιός: Όχι

Δικηγόρος: Δηλαδή θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα το κατάλαβες;

«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια»

Σε άλλη συνομιλία που είχε μαζί του, φέρεται να τον πίεζε να της ορκιστεί ότι θα είναι εκείνη η συνήγορος του για πάντα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!