Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Τζούλια Νόβα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σάσα Σταμάτη για την εκπομπή «Oh,lala», το περασμένο Σαββατοκύριακο.

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο δύσκολο διαζύγιο των γονιών της που την έχει στιγματίσει ενώ αποκάλυψε και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της.

«Με τον πατέρα μου δε μιλάμε. Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από το μπαμπά, οπότε ότι είχε αποκτήσει το είχε αποκτήσει από εκείνη. Όταν γυρίσαμε στην Ουκρανία και χωρίσανε έπειτα από έναν πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και έφυγε, και όχι απλά τα πήρε όλα, τα χάρισε σε άλλη γυναίκα. Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά. Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι, γιατί μετά τον χτυπήσανε και η μαμά και η γιαγιά και μες το χειμώνα τον πετάξανε έξω. Ήμουν 6 χρονών, ήταν σοκαριστικό. Κάποια στιγμή ένα χρόνο μετά, έτυχε να τον συναντήσω στο δρόμο και έτρεξα να τον αγκαλιάσω και εκείνος απλά με έπιασε από τα χέρια διώχνοντάς με προς τα πίσω» και συνέχισε «Αν μου ζητούσε συγγνώμη δε θα τη δεχόμουν. Δεν ήταν μόνο αυτό έγιναν και άλλα μετά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον αδελφό της που επίσης δεν έχουν επαφή. «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Όταν τον είδα μου έβγαλε κάτι πολύ αρνητικό και η διαίσθησή μου έλεγε Τζούλια τρέχα, φύγε», είπε η Τζούλια Νόβα.