Τζένιφερ Λόπεζ: Δάκρυσε όταν έμαθε ότι είναι υποψήφια στα SAG Awards


Απο τις πρώτες κριτικές που συγκέντρωσε το Hustlers και πιο συγκεκριμένα η ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν εμφανές πως θα παίξει έντονα το όνομά της για υποψηφιότητα σε κάποιο από τα βραβεία. Έμενε να δούμε αν θα ήταν μόνο σε ένα ή σε παραπάνω. Μέχρι στιγμής η Λόπεζ μετράει ήδη μια υποψηφιότητα για Χρυσές Σφαίρες και SAG Awards και θα έχει ενδιαφερον εκεί προς τα τέλη Ιανουαρίου να δούμε αν θα έχει θέση και στα Όσκαρ.

Προς το παρόν, μπορεί να απολαμβάνει την υποψηφιότητα στα SAG Awards που είναι η πρώτη της. Στις Χρυσές Σφαίρες είχε μια υποψηφιότητα το 1998 για την ταινία Selena, επομένως γνώριζε πάνω κάτω το συναίσθημα. Στα SAG μιλάμε για την αποδοχή από τους ίδιους τους ηθοποιούς, κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Την αναγνώρισαν ως ομότιμη τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έμαθε για την υποψηφιότητα την ώρα που έκανε γυμναστική και γι΄αυτό ανάρτησε ένα ευχαριστήριο βίντεο καθώς περπατάει στον διάδρομο. Όπως καταλαβαίνει κανείς, η Λόπεζ είναι έντονα συγκινημένη και φαίνεται να δακρύζει, αν και η ίδια λέει στο σχόλιο πως συγκρατείται με δυσκολία. Πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της και να αναφερθεί στην κοπιώδη προσπάθεια της, δίνοντας κι ένα μήνυμα σε άλλους ηθοποιούς: «Μην το βάζετε κάτω».

View this post on Instagram

Holding back tears… means so much to me to be recognized by my fellow actors!!! Thank you so much to @sagawards for this nomination it truly means the world to me!!! NEVER GIVE UP!! #HustlersMovie #Ramona #SAGAwards

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 11, 2019 at 1:19pm PST

The post Τζένιφερ Λόπεζ: Δάκρυσε όταν έμαθε ότι είναι υποψήφια στα SAG Awards appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!