Τελικός Survivor All Star: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο Γαλάτσι – Φωτογραφίες TLIFE


Ο Τελικός του Survivor All Star είναι γεγονός και σε λίγες ώρες από τώρα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Σάκης Κατσούλης ή Νίκος Μπάρτζης θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στον χθεσινό Ημιτελικό, έφτασε στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Η πρώην παίκτρια φυσικά στηρίζει για νικητή τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη με τον οποίο έζησαν έξι ολόκληρους μήνες μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που βλέπαμε τόσο καιρό στη ζούγκλα και ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

«Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!