Στο Χόλιγουντ έχουν πάντα τον τρόπο να μάς εντυπωσιάζουν. Ανάμεσα σε πιπεράτα διαζύγια και σκάνδαλα πάντα βρίσκουμε κάτι να ασχολούμαστε. Μέχρι και πολλά από τα διατροφικά tips των αγαπημένων μας celebrities είναι τόσο αξιοσημείωτα που αξίζουν μια θέση στη θεματολογία των συζητήσεων της γυναικοπαρέας:
1

1. Τζόσεφιν Σκράιβερ
Το αγγελάκι της Victoria’s secret ορκίζεται στο πιο απλό μυστικό για επίπεδη κοιλιά στο λεπτό. Το μόνο που κάνει για να απαλλαγεί από το ανεπιθύμητο φούσκωμα είναι να πίνει μία κούπα με ζεστό νερό το πρωί με το που ξυπνάει και μία πριν πέσει για ύπνο το βράδυ. «Καθαρίζει τον οργανισμό και την επιδερμίδα», λέει. «Σκέψου πώς καθαρίζεις έναν βουλωμένο σωλήνα στο σπίτι -εάν ρίξεις κανονικό νερό, τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά αν ρίξεις καυτό νερό, καθαρίζει τελείως», εξηγεί.

2

2. Χάιντι Κλουμ
Το πανέμορφο μοντέλο ανήκει στη μακροσκελή λίστα των celebrities, που χρησιμοποιούν μηλόξιδο για να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους. Και όχι άδικα αφού βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ παράλληλα ενισχύει τον μεταβολισμό και απομακρύνει το επιπλέον λίπος από το σώμα. Αποτελεί επίσης ένα θαυμάσιο διουρητικό, το οποίο βοηθάει το σώμα να αποβάλλει τα περιττά υγρά που μας κάνουν να αισθανόμαστε φούσκωμα.

4

3. Χάλι Μπέρι
Το άλλοτε κορίτσι του Τζέιμς Μποντ χρησιμοποιεί αλεσμένο καφέ για να κάνει απολέπιση σε όλο της το σώμα. Η καφεΐνη που περιέχει τονώνει την επιδερμίδα και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

sophia_loren_feet_28

4. Σοφία Λόρεν
“Αυτό που βλέπετε, οφείλεται στα… μακαρόνια”, έλεγε η Ιταλίδα ηθοποιός σε όλους όσοι σχολίαζαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και όλες οι γυναίκες της εποχής έσκαγαν από τη ζήλια τους! Κι όμως, η επιστήμη έχει δικαιώσει πια τη Σοφία Λόρεν και την αγάπη της για τα ζυμαρικά, αφού πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι μακαρονάδες μπορούν να βοηθήσουν με το αδυνάτισμα.

miranda

5. Μιράντα Κερ
Πώς καταπολεμά το φούσκωμα; Με μια κουταλιά της σούπας παρθένο λάδι καρύδας! Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, πολλοί διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι το εν λόγω έλαιο βοηθά στην πέψη. Δοκίμασε να το προσθέσεις στον καφέ σου και να απολαύσεις τον λεγόμενο bulletproof coffee.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr