Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά. Το ευρηματικό σποτ για τον κορoνοϊό


Η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη, η σταρ του πρώτου βίντεο που δημιούργησαν τον Μάρτιο η Περιφέρεια και ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, στο πλαίσιο της καμπάνιας Μένουμε Σπίτι, πρωταγωνιστεί στο νέο spot της ομάδας, μαζί με τον φίλο της, Βενιζέλο Αλεβυζάκη.

Το νέο βίντεο προωθεί τη χρήση μάσκας και τα δύο παιδιά αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι το χαμόγελο και το χιούμορ μπορούν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε δύσκολες καταστάσεις.

«Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή» είναι το μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης, με το οποίο παρουσίασε το νέο spot στα κοινωνικά δίκτυα.

«Με την αποφασιστικότητα της κοινωνίας, τη θέληση των συνανθρώπων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, με την επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων στις υγειονομικές ομάδες κερδίσαμε μεγάλες μάχες το τελευταίο διάστημα.

«Η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας την ψυχική δύναμη δύο μικρών παιδιών, το φως από τα μάτια τους, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη. Είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί θα υψώσουμε ξανά το τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.»

Πηγή: Flashnews.gr//www.huffingtonpost.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!