Το Καλοκαίρι έχει την τιμητική του για τα διάσημα ζευγάρια που επιλέγουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας τους μήνες αυτούς, καθώς φαίνεται πως ο ήλιος, η θάλασσα και τα ειδυλλιακά μέρη της χώρας μας συνθέτουν το ιδανικότερο σκηνικό που θα μπορούσε ένας ερωτευμένος να φανταστεί τον γάμο του.

Μέσα σε αυτούς ανήκουν και οι αγαπημένοι μας και full-in-love, Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος που αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και απενεχοποιημένα νεόνυμφα ζευγάρια. Οι δυο τους χαλαρώνουν στη μαγική Σκόπελο και μας χαρίζουν μερικές μοναδικές υποβρύχιες λήψεις που αποδεικνύουν πως… ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Το ζευγάρι φαίνεται να ξέρει πως να τραβάει φωτογραφίες Instagram-worthy και αξίζει να τους ακολουθήσετε αν σας αρέσουν φωτό σαν την παρακάτω: Υποβρύχια λήψη με τους δύο τους να φιλιούνται, με την Κλέλια να γράφει «Definitely our summer kiss..!»

Definitely our summer kiss..! ——————————————————— ? #kiss #underwater #ourkiss #skopelos #island #skopelosisland #skopelosmou #greece #greecestagram #greecebygreeks #visitgreece #underthesea #love #couple #couplesgoals #justmarried #honeymoon #kastani #beach #cleanwater #blue #sea #water #gopro #goprophotography #goprophoto #goprotakeaphoto #summer #summervibes #summer2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) στις